Facings

Wat is een facing?

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. Met behulp van een facing is het mogelijk de kleur of de vorm van een tand te veranderen. Ook kunnen spleetjes tussen tanden opgevuld worden.

Tanden bleken

Het aanbod van bleekbehandelingen voor uw tanden is enorm. Tanden wit maken door deze te bleken kan in veel gevallen, maar niet altijd. Niet-professionele procedures kunnen vaak tot onbevredigende en pijnlijke resultaten leiden. Er bestaan verschillende bleekmethoden. Er is onderscheid tussen bleken in de praktijk en thuisbleken. Overweegt u een bleekbehandeling? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier.

Bleek uw tanden altijd onder begeleiding van uw tandarts of een deskundige. Tanden bleken blijft namelijk een tandheelkundige behandeling waarbij kennis van het gebit nodig is om vast te stellen of je in aanmerking komt.
In onze praktijk wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geavanceerde en bewezen bleekmethodes.
Na de bleekbehandeling is het verstandig om voorzichtig om te gaan met eten en drinken, waar veel kleurstoffen inzitten. Het is aan te raden voedingstoffen met intensieve kleuren, zoals rode wijn, en roken tot 48 uur na de behandeling te vermijden.
Mocht u hierover meer informatie willen of vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen.

Stel een vraag over dit onderwerp!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw bericht